Tips from the coach Pt-Fia

IMG_5824 IMG_5825 IMG_5840

 

Nämen, se där.. En intervju med mig i Metro! Det måste vi såklart tacka för.. Fina Pt-Sofia som också bloggar här på Metro Mode hade ”tips från coachen” och fick med mig där. Det gjorde ju helt klart min dag! Som också nämnde lilla Vega, tycker jag var så gulligt! Ska jag visa henne när hon blir stor 😉 Det är total flytt kaos just nu till att allt ska bli klart så just nu sitter väl nerverna utanför min kropp. Även om det inte märks helt i mitt tempo. Man kan inte göra allt lika fort som förut med en vaken liten bebis. Sen är det ju så, ju mer saker man har att göra ju mer gör klarar man.

Var såklart tvungen och dela med mig en smoothie nu när det stod så fint i tidningen att det levereras men tyvärr ingen med avokado idag.

 • Färsk ananas
 • Frysta jordgubbar
 • Havre mjölk

( ingefära tog jag men det ville inte min mamma ha)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!