Why Mango

IMG_5849 IMG_5852 IMG_5854 IMG_5857 IMG_5866 IMG_5867 IMG_5870 IMG_5876 IMG_5889

 

Huuur gott är det inte att få loss en saftig och kall tärning mango! Min kille kom hem med denna för några dagar sedan.. Känns som evigheter sedan för den var hård då. Men plötsligt händer det.. den mogna och där stod jag redo! Mango innehåller nämligen sjukt mycket C-vitamin och det är alltid bra att få i sig lite extra av tänker jag. Man blir lite piggare av det, sår läker bättre för huden får också bra med energi. Mango innehåller även fibrer som gör att våra magar mår bra. Och mår magen bra mår vi bra!

På tal om bra så måste jag bara berätta vad jag tänkte på när jag tog bilden, Djurgårdens fina färger blå-gul-röd! Blåa fina koppen från Royal Copenhagen med kaffe, den mogna sjukt goda mangon och dom smarriga jordgubbarna som gjorde det hela kändes jätte sommrigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!