I promise, its me.

IMG_6314 IMG_6315 IMG_6318  IMG_6329 IMG_6331 IMG_6336 IMG_6339 IMG_6342 IMG_6347 IMG_6361 IMG_6364

 

Jag var tvungen att hejda mig.. Kunde varken sluta ta bild på den eller välja vilka jag skulle visa er. Tycker den här är helt magisk! Skrev i förra inläggen att jag skulle visa er vad jag fick i present igår från LA. Denna lilla fina skulptur är JAG.. som gravid! Så jäkla ballt! Alla som sett den ser verkligen att det är jag direkt. Ska vara ärlig och säga att man var ganska mycket framför spegeln som gravid, men mest för att titta på magen, så att få se det så här är häftigt! Att vår lilla Vega låg där inne medan mamma satt och blev fotograferad naken..

Duktiga Rose hade några förslag på hur skulpturen skulle kunna göras, alltså med poser, material och storlek. Jag gav henne fria händer och förstod inte att den ens kunde blir så här bra! Blev helt tårögd när dom kom ut ur boxen igår. Vi bestämde oss för att göra en vridning i kroppen så det hände mer.. vilket gör att mina muskler kom fram mer i ryggen. Hon har fått med allt!

Att var gravid tycker jag var så spännande, allt som hände med kroppen och nu att få sig själv i en liten staty under den tiden känns som jag får det sparat och bli påmind hur otroligt fint det är. Sen om det blir så att man blir gravid igen att göra en till och se om man ser olika ut. Tänkte iaf ge er detta som ett tips istället för något recept nu…

roseofcopenhagen.com är hennes hemsida, +13233362444 kan man ringa henne på och maila är [email protected]. Tack Rose om du ser det här, jag älskar den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅ SJUKT SNYGG! Kroppen ör ju så himla häftig. Den pallar lixom bära och skapa en människa(och föda!!!)! Plus allt annat som att bygga muskler och sånt.
  Har alltid tyckt det är så coolt att saker bara sker automatiskt, vi gör inget utan det bara händer. Också konstigt att vissa saker inte alls fungerar hos alla?!? Något man kan tänka på i evigheter 🙂

  Elin 2015-06-07 22:53:52
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   TACK ELIN! Tycker den här så jäkla häftig just för som du säger vad kroppen kan utan att vi hjälper till.. Man ska ju vara tacksam för det! <3

   foodjunkie 2015-06-09 14:48:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!