Brillant Brillo

IMG_6370 IMG_6373 IMG_6379 IMG_6380

 

Här pratar vi r ä k s a l l a d rakt av, eller en räkbomb fylld med goda smaker! Sallad med räkor, gurka, tomat, avocado, mango, mynta, chili, lime och yoghurt var det som stod på menyn och jag föll pladask. Hade faktiskt i tankarna att ta tryffel-pizzan när vi gick till Brillo men det blir ju aldrig som man tänkt sig.

Visst är det viktigt med hur man blir bemött på restaurang? Jag är lite nervös nu när man ska komma med barnvagn men vi fick kramar när vi öppna dörren.. kan bero på att Miras rara lillebror som är ett proffs på sitt jobb stod där 😉 Om ni vill ha en matigare variant med räkor så tog min kille hummer-pastan, den hann aldrig fotas men den var väldigt god med en fräsch sås med mycket smak toppat med koriander!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!