Här stod jag och testade mitt tålamod.. det är inte lätt att fota snask utan att smaka! Speciellt inte bigarråer som man inte ätit sen förra sommaren.. Dom var väldans saftiga och söta, precis som persikorna! Persika är faktiskt min absoluta favorit frukt. Köpte t o m mjuka att ha i kylen så dom är kalla och dessa är stenhårda och får ligga hemma och mogna till sig tills jag ätit upp dom andra i kylen ð Fick frågan om ett fat jag använde här om dagen var det var ifrån och kom på då att jag aldrig nämner vart allt är ifrån, vill ni det? Jag kan ju testa med dessa skålar i sånna fall. För dom är helt klart på topplistan av favoriterna. Om ni inte vill köpa nya så kan ni bara gå och klämma och känna lite på dom på Asplund. Dom är underbara och finns nog i typ tio olika färger och storlekar.
Idag ska jag faktiskt ta och laga någonting för första gången i nya köket har jag tänk. Har faktiskt än så länge bara kokat upp vatten med tvättmedel i. Försöker mig på alla knep som går för att få det att lukta gott här hemma efter renoveringen! Har också tappat upp bad med massa skum, tvättat i maskinen, kokat chai te i flera timmar och använd doftljus men tycker inte att jag fått till det än.. Någon som har något knep?