Patience

IMG_6393 IMG_6401 IMG_6402 IMG_6404 IMG_6408 IMG_6411 IMG_6417 IMG_6422

 

Här stod jag och testade mitt tålamod.. det är inte lätt att fota snask utan att smaka! Speciellt inte bigarråer som man inte ätit sen förra sommaren.. Dom var väldans saftiga och söta, precis som persikorna! Persika är faktiskt min absoluta favorit frukt. Köpte t o m mjuka att ha i kylen så dom är kalla och dessa är stenhårda och får ligga hemma och mogna till sig tills jag ätit upp dom andra i kylen 🙂 Fick frågan om ett fat jag använde här om dagen var det var ifrån och kom på då att jag aldrig nämner vart allt är ifrån, vill ni det? Jag kan ju testa med dessa skålar i sånna fall. För dom är helt klart på topplistan av favoriterna. Om ni inte vill köpa nya så kan ni bara gå och klämma och känna lite på dom på Asplund. Dom är underbara och finns nog i typ tio olika färger och storlekar.

Idag ska jag faktiskt ta och laga någonting för första gången i nya köket har jag tänk. Har faktiskt än så länge bara kokat upp vatten med tvättmedel i. Försöker mig på alla knep som går för att få det att lukta gott här hemma efter renoveringen! Har också tappat upp bad med massa skum, tvättat i maskinen, kokat chai te i flera timmar och använd doftljus men tycker inte att jag fått till det än.. Någon som har något knep?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Häll kanel eller liknande i dammsugaren och sen dammsug 🙂

  Anna 2015-06-10 18:11:47
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Oj vilket knep, aldrig hört men det låter ju ljuvligt!! Ska testas direkt. Tack snälla! 😀

   foodjunkie 2015-06-10 18:15:52
   Svara
 • Du får baka bullar! Vanilj, kanel eller kardemumma beroende på vilken lukt du vill ha 😉 Kan ju hjälpa för stunden, men bränn inte bullarna bara! Haha

  Elin 2015-06-09 15:03:08
  Svara
 • beställ städfirma för stor-städning!

  Fridacarolin 2015-06-09 08:26:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!