Simple and a small recipe

_MG_8885 1 1 _MG_8886 1 1

 

Grönt är ju så skönt!! Och det finns inget bättre nu när vårt fina land börjar leverera svensk- odlat! Smakar så mycket bättre. Så titta efter det i matbutikerna, för man får ju passa på nu när det finns!

Ska jag tänka på nu när jag snart ska bege mig till affären. Måste börja fylla kyl, frys och skafferi på nytt nu..

Ett snabbt och väldigt gott litet recept med sugarsnaps är med rostade sesamfrön. Koka bara sugarsnaps i några minuter medan du rostar sesamfröna i en stekpanna utan någonting i. Häll bort vatten och blanda dessa med smör och flingsalt. Enkelt och bra att ha till mycket! Kram så länge

English; A quick and very good little recipe with sugar snap peas are with toasted sesame seeds. Boil only sugar snap peas for a few minutes while toasting the sesame seeds in a frying pan without anything in. Pour off water and mix them with butter and salt flakes. Simple and good! Hugs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Apropå fylla kyl, frys och skafferi! Skulle vara jättekul om du ville dela med dig av kylvaror, frysvaror och skafferivaror du alltid har hemma! Lite inspiration till storhandlingen liksom 🙂 tack för en jättefin blogg och grattis till er fina dotter, hon är bedårande! Kram

  Jennie 2015-06-10 11:24:34
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Hej Jennie! Självklart kan jag det, just nu är dom inte fyllda över huvudtaget så får ge det några dagar till innan det inlägget kommer upp så du vet 🙂 DUNDER MÅNGA TUSEN TACK för din gratulation <3

   foodjunkie 2015-06-10 18:14:14
   Svara
 • Ser verkligen såå gott ut, och nyttigt! Älskar din blog, nog en av mina favoriter, du lägger upp flera gånger om dagen!

  Om ni vill ha mer inspiration och recept kolla in min blogg! 🙂

  TheYummsicle 2015-06-09 15:48:09 https://theyummsicle.wordpress.com
  Svara
  • Svar på TheYummsicles kommentar.

   Men vad härligt att du tycker det! Nu gjorde du min dag, tack snälla för din kommentar! Ska gå in på din blogg direkt 🙂

   foodjunkie 2015-06-10 18:12:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!