Why ambulance?

IMG_6450 IMG_6461 IMG_6464 IMG_6467 (1)

 

Hjälp.. Jag vet inte vad jag ska börja men hjälp är nog ett bra ord.

Sen kan jag säga förlåt för tystnaden som har varit här på bloggen.

Och sist men absolut inte minst, TACK till alla som hjälpte mig!

Det började nämligen komma lite mensvärk och jag tycker det var lite underligt så här fort efter förlossning att få den. Så efter mitt inlägg med dom goda bakade potatisarna jag la upp så mötte jag och Vega min syster, hennes pojkvän och mamma i humlegården för att ha picknick med dumplings i solen. När jag böjer mig ner kommer det blod mellan mina ben… Sen slutar det inte! Och några minuter senare säger min lillasyster till mig att hon går och möter ambulansen. Och en halvtimma senare ligger jag på operationsbordet och akutopereras för att jag har förlorat 2,5 liter blod.

Tänkte inte gå så mycket mer i detalj utan mer säga att detta är väldigt sällsynt men det händer när det är en bit kvar av moderkakan. Så vill mest säga till alla er som ska föda, be dom titta en extra gång att allt kommit med ut! Vi har ju en väldigt bra sjukvård i Sverige och det är jag jätte tacksam för. Det är så här kvinnor förblöder som bor för lågt bort från sjukhus eller i fattiga länder. Jag hann inte riktigt förstå vad som hände utan det slog mig mer nu när jag kommit hem. Hade bara Vega i mina tankar! Och nu är det verkligen min underbara syster som tog mitt lugn lite mer på allvar och fanns där med mamma på sjukhuset! Nu längtar jag och Vega ihjäl oss efter pappa som olyckligtvis är i Spanien, stackars som varit så många mil ifrån när något sånt här händer.. Men fick ha min egna pappa här som handlat kylen fylld med energi, näring och järntabletter till mig!

Har förstått att det är väldigt fint väder ute så hoppas ni njuter till fullo nu och är rädda om varandra! Puss och kram från en mörbultad och chockad mig efter narkos och upplevelse

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vad läskigt, men skönt att det verkar gått bra 🙂

  Cissi 2015-06-15 15:17:27
  Svara
 • Skönt att det gick bra! Man blir så tacksam för sjukvården när man själv blir drabbad. Hoppas du snart är ditt vanliga jag igen 🙂

  Och bröllopet idag, såg att du skrev om det i tidigare inlägget. Jag satt med tårar i ögonen när Sofia kom in i kyrkan och kände att jag vill gifta mig NU! Haha 😉

  Elin 2015-06-13 22:12:09
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack snälla du Elin!! Det hoppas jag oxå, men känner att jag redan är bättre.. Det var väldigt läskigt men nu är jag inte lika vit i ansiktet längre! 🙂
   Ja herregud så fint bröllop, helt magiskt och så fint par!! Tårarna spruta när hans tal var till henne 😉

   foodjunkie 2015-06-14 15:51:08
   Svara
 • Hoppas att du och Vega mår bra <3 krya på dig och ta hand om er! Skönt att allting löste sig för dig, min favvobloggerska!

  Jasmine 2015-06-13 17:24:19
  Svara
  • Svar på Jasmines kommentar.

   Men gulliga du!! Favvobloggerska, blir helt rör och glad. Dunder många tusen tack för din komplimang och kommentar! Nu mår jag mycket bättre 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-06-14 15:46:49
   Svara
 • Åh va bra att du är ok! Ta hand om dig. Kram

  Sara 2015-06-13 14:09:33
  Svara
 • Men usch!!! Stackare! Krya på dig ❤️ tur att allt gick bra! Puss!!

  Mickis 2015-06-13 11:26:20
  Svara
  • Svar på Mickiss kommentar.

   Tack hjärtat! Det var verkligen läskigt, aldrig sett så mycket blod heller så chocken kom väll efter när man förstod mer.. Men nu känner jag mig verkligen bättre <3 Hoppas ni mår jättebrea! Puss och kram

   foodjunkie 2015-06-14 15:44:44
   Svara
 • Åh fina du, stackare! Krya på dig <3

  Julia 2015-06-13 10:32:40
  Svara
 • Ta hand om dig.

  monika 2015-06-12 21:15:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!