Going strong and naked

IMG_6495 IMG_6503 IMG_5593

 

Här hemma börjar krafterna smyga sig tillbaka. Äntligen börjar jag få lite färg tillbaka i ansiktet och all värk från operationen börjar avta 🙂 Fick finbesök inatt av min syster som jobbade på Summerburst.. Är det någon som har några fina guldiga tattueringar på er idag efter ha varit där? Då är det av henne ni har fått dom! Hon är väldigt fint utsmyckad här hemma just nu och jag myser i min härliga morgonrock från yubop som jag tänkte tipsa er om. Känns som jag går runt naken så tunn den är. Sen tänka jag berätta var det är för liten god blandning i skålarna.. Vattenmelon, jordgubbar och persika med den klick kvarg bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!