My kind of burger

IMG_6578 IMG_6579 IMG_6580 IMG_6584 IMG_6599 IMG_6611 IMG_6624 IMG_6631

 

Så här god burgare har jag fått i mig idag. En fjordlax- burgare! Frida fick med mig utanför dörren idag och vad skönt det var med frisk luft… men vad skönt det ser ut med bara ben! Där är jag inte riktigt än och det hann jag tänka så kom regnet. Älskade Sverige i ett nötskal.

Det här är ju väldigt lätt att göra hemma, både laxburgare och juicen! Om man har en juice centrifug såklart.. fräscht med bara äpple och ingefära. I laxburgaren kan man variera hur man vill ha den. Jag tycker det är väldans gott med lite chili, lime och koriander om man gör hemma. I den här var det avokado, äpple och pepparrotskräm vilket var något jag inte testat innan men är väldigt glad att jag gjorde! Detsamma med senaps och ingefära såsen 🙂

Juste, vi åt det här goda på Vigårda i Moodgallerian. Kram Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!