Sweet like sugar

_MG_9633

 

Det här kan man väl kalla riskaka-delux? Hasselnöts-smör, jordgubbar och mynta! En riktig kaka 🙂 Jag har helt glömt bort riskakor.. Det måste det blir ändring på. Jag tycker det är perfekt att ha hemma när suget slår till eller som den här, starta dagen! Jag är helt klart en människa som älskar sött även om det konstigt nog försvann lite under min graviditet så dundrade den tillbaka där på slutet och nu har jag lite svårt att komma ifrån den. Speciellt efter maten, då händer det ting i kroppen som bara hjälper med en liten bit choklad eller två. Fast man skulle ju kunna ta en sådan här god riskaka till efterrätt annars!

Godmorgon på er alla förresten!! Hoppas helgen har varit härlig och ni har nya krafter för den här veckan. Just idag är ingen vanlig dag utan vår lilla prinsessa blir 1 månad idag.. Hon har redan gått upp 1 kilo och blivit 3 cm längre. Så glad att hon älskar mat lika mycket som mamma och pappa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!