Protect yourself

IMG_6637hdsjfbsdhbPicMonkey Collage IMG_6700

 

Man kan väl säga att det är Vega som är och gästbloggar lite. Hon över än så länge på det här med selfies.. Älskade unge gör hundra grimaser i minuten! Även om hon har sin lilla hund som ligger och skyddar henne 24/7 så vill hon nu säga tack för hennes solkrämer! Och jag tänkte säga till er att inte glömma att smörja in er. Speciellt nu i början när huden inte har något som helst skydd efter många månader utan sol. För vi vill ju varken få rynkor eller något annat läskigt som jag inte ens vågar nämna. Har blivit så otroligt mycket mer kinkig efter jag fick Vega med olika sjukdomar. Och kan inte riktigt släppa det som hände mig här om dagen. Tänk om vi suttit på ett flygplan eller en båt… Vi ska nämligen det inom kort så väldigt glad att allt är över! Och då behöver vi verkligen solkrämerna från ACO 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åååhh så söt o fin hon är!! Grattis än en gång till lilla Vega! Stackars dej som fick en sån chock upplevelse häromdagen, fy så läskigt… men skönt att allt gick bra o att du är ok nu! Ville bara säga att var försiktig med att smörja in Vega med solskydd, man ska inte göra det alls under de första 6 månaderna, då bebisar inte kan bryta ner dess ämnen i sina små kroppar o bla levern kan ta skada. Ha en bra resa! Kram

  Cattis 2015-06-18 00:16:52
  Svara
  • Svar på Cattiss kommentar.

   Hej Cattis! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig, hade jag ingen som helst aning om! Miljoner tack för ditt råd! Så glad nu att jag la ut det inlägget.. Får hålla oss i skuggan i Spanien! Och självklart tack för din gratulation <3

   foodjunkie 2015-06-18 11:04:38
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Vad glad jag blir att höra att lilla jag kunde vara till hjälp! 🙂 Du är ju en fantastisk inspiration för mej och många andra! Jag skulle nog kolla med din BVC för säkerhets skull, en del säger inget solskydd för barn under 1 år, men 6 mån iaf skulle jag säga för att vara på den säkra sidan… Håll er i skuggan om det går, annars ha en tunn långärmad tröja o byxor på din lilla skatt, och se till att ha en tunn filt att hänga som skydd över vagnen etc är alltid bra att ha! Jag har mycket erfarenhet av detta, råkar faktiskt bo i din favvo-stad sunny LA o är the swedish super nanny! 😉 tycker alltid det är så kul att läsa dina tips när du är här, man upptäcker alltid nya saker i sin egen stad då! Ha det så bra i Spanien!

    Cattis 2015-06-19 01:41:12
    Svara
    • Svar på Cattiss kommentar.

     Typsikt hann inte se din kommentar innan jag var på BVC nu men ska dit en gång till innan vi åker och då ska jag fråga. Tycker det är konstigt att dom inte nämnt det när jag sagt att vi ska iväg så pass många veckor.. Det är ju jätte viktig sak nämligen! Så miljoner tack igen för att du sa det.
     Men åh, lyckats dig!! Nu blev jag avundsjuk.. det är nämligen regn här i Stockholm… Snark. Så njut till fullo! Sen får du gärna säga till om du behöver hjälp för har en vän som letar att hjälpa till som nanny. 🙂 Lovar att komma tillbaka och då får du se det på bloggen! 😉 KRAM

     foodjunkie 2015-06-24 11:02:01
     Svara
 • Spännande med äventyr och semester!
  Viktigt det där med att smörja in sig, och om man inte gör det så ångrar man sig BIG TIME efteråt när man ser ut som en kräfta! Haha 😉 Det är inte värt det och absolut inte med tanke på rynkor och sånt där läskigt som kommer på köpet om man struntar i att smörja sig!

  Elin 2015-06-16 15:39:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!