Lusty

IMG_6784 IMG_6785 IMG_6789 IMG_6797

 

F*n jag kommer igår hur besviken jag blev när jag går i min rutin från jobbet och kommer fram till min älskade Blueberry vid svampen för mer än ett år sedan och den är stängd. Eller flyttat till Sergelstorg.. Dit skulle inte jag hinna på min rast.. Hur tänkte dom nu?

Blueberry-gurun eller guden måste hört mig för nu är det ju öppnat bara en bit bort vid Norrmalmstorg. Dom är förlåtna och har dessutom levererat ut massa goda varma drycker. Jag och Lisa drack en varm choklad gjort på typ havremjölk , chili, vanilj och dadlar och smakade precis som Oboy. Vi började nästan tro om vi var lurade. Men så kom den som smakade som chai-te som också bara var allt nyttigt man kan tänka sig i 🙂 På tal om nyttigt så boosta jag kroppen med en C-vitamin smoothie så min kropp tar upp mina järntabletter jag äter nu efter all blodförlust. Hoppas ni hinner tänka på vad ni stoppar i er någon gång under dagen. Inte bara att det är nyttig, utan vad kroppen behöver! Det är lite skillnad tycker jag. Nyttigt är alltid bra men variation är ett måste för kroppen och inte bara för smaklökarna. Så vill ni testa någon nytt så testa Ginger Spice Latte som var gjord på – ekologisk havremjölk, gojibär, dadlar, kokosolja, ingefära, kanel, kardemumma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan!
  För och främst tack för en jätte fin blogg och grattis till din söta Vega!
  Jag har lite matfrågor som jag hoppas du skulle kunna svara på. Under de senaste 7-8 månaderna har mitt intresse för mat blivit större. Men tyvärr har jag varit väldigt kräsen tidigare och har inte så himla bra fantasi. Jag är även en ganska nybliven mamma (en dotter på 10 månader) och ammar fortfarande. Så jag undrar nämligen om du kunde tipsa om en bra kokbok (ifall du använder dig av såna.) Sen ca 3 frukter och ca 3 grönsaker som är bra att äta varje dag, dina 3 bästa mellanmålstips som kanske även min dotter kan äta. Och dina tre bästa cafeer/lunchställen med nyttiga/goda smoothies/luncher.

  Tack igen! Kramar

  Monik 2015-06-17 19:23:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!