Sushi truck

IMG_6705 IMG_6710 IMG_6715 IMG_6718 IMG_6726 IMG_6733 IMG_6761 IMG_6778

 

Tut tut, här kommer sushi trucken! Eller så var det jag som gick till den faktiskt. På en helt ljuvlig picknick.. Så det blev alltså en sushi picknick till lunch igår. Kan ju inte blir trevligare. Dessutom fyllde min älskade Lisa år! Så där satt vi ett gäng hungriga och glada för att denna flyttbara matbil stod just där idag. Det var dessutom premiär så det var pimpat med ballonger, blommor och flaggor samma fina rosa färg som trucken. Sen kommer den köras runt lite här och där så om ni ser en rosa sushi truck så kom ihåg att jag rekommenderar den. Speciellt dom goda lätt tempura lagade rullarna med chili aioli.. Mmmmmm! Fick tyvärr ingen bild på dessa då jag hade en dum inställning på min kamera så alla bilder blev vita, som ni ser på en sushi bild..

Efter fick jag hänga mer med födelsedagsbarnet, lykost mig! Det blev bikini shopping för oss båda… Snart gäller det – bad, stekning, solhatt, kalla drinkar, flipflops, strandpromenader. Nu drömde jag mig bort, det är faktiskt tre veckor kvar men tiden går ju så fort så en bikini eller tre var ju skönt att jag hittat iaf. Det vart nästan en till lilla Vega oxå 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!