Red meat

IMG_6812 IMG_6818 IMG_6825 IMG_6827 IMG_6843 IMG_6857 IMG_6859 IMG_6863 IMG_6894

 

Så här såg denna morgon ut. Massa sött och smått. Och jag serverade rött kött.

Rött kött..  Tänker kanske ni men det är vattenmelon, rött fruktkött. Jag har blivit någonslags matmaskin, hungrig som ett djur h e l a tiden. Beror på amningen men jag kan ju inte gå runt och äta hela tiden. Så att fylla på med vattenmelon och släcka törsten i alla fall några minuter. Dessutom så höjer vattenmelon prestationen. Vilket är väldigt bra med allt som händer hela tiden när man har en liten bebis och hund(ar). Så tänk på det när ni tränar fast det skrev jag här också 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!