HAPPY MIDSUMMER

IMG_7014 IMG_7021 IMG_7025 IMG_7031

 

GLAD MIDSOMMAR ALLA MINA UNDERBARA LÄSARE! Önskar att jag kunde trolla bara.. ta fram önskespöt och sätta sol på himlen och ta bort alla moln!

Vet ni varför man firar midsommar egentligen? Varför man har en stång som man dansar runt om.. ? Och en blommig krans i håret? Det är bara i Sveriga vad jag vet än så länge som vi gör det på det här sättet.. Och det är för att vi firar att vi befruktar jorden.. Samt att det här är även om det inte märks i det här ( SVIN ) tråkiga gråa vädret.. så är det den ljusaste dagen och solen inte går ner under horisonten på vissa delar.

Hoppas ni får i er massa färsk potatis, sil, gräddfil ,gräslök och en drös med jordgubbar. Och den här helgen är ju känd för all sprit och alkohol vi häver i oss men också då på sjukhus och fylle-cellar.. Så tänk er för en extra gång och var rädda om er 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!