Hello you yellow zucchini

IMG_6969 IMG_6973

 

Älskade zucchini! Hur mycket kan man inte ha det till egentligen? Steka, koka, i ugn eller på grillen. Göra pasta, lasagne, bullar eller annat gott. Och det går ju inte att misslyckas. Här har jag blandat stekt zucchini med fetaost. Och knepet är att blanda dom med olivolja, salt och peppar medan det är varmt. Det är då fetaosten smälter lite och avger en god smak på zucchinin. Getost är också gott att använda! Enkelt och ha till allt. Som en lax eller i en sallad kanske.. Jag tycker det är gott att ha någonting varmt i sallad.

Just den här salta men fräscha blandningen kan vara någonting så här dagen efter midsommar med någonting matigt 😉 Ett tips om ni lagar zucchini så ta bort den gröna fina färgen som är skalet och börja laga utan det. Strax innan det är klart så ha i det antingen rivna eller tärnade skalet. Det är där vitaminerna sitter nämligen och då är det dumt och koka bort dom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!