More of this days

IMG_7045 IMG_7073 IMG_7101 IMG_7108 IMG_7111 IMG_7135 IMG_7137 IMG_7148 IMG_7159 IMG_7164 IMG_7181 IMG_7188 IMG_7193

 

Hej på er! Hur mår ni idag.. ? Jag tycker denna tradition är helt underbar! Midsommar borde vara flera gånger per år.. Alla är samlade och leker.  Kan ju inte blir så mycket bättre! Och då har jag inte ens nämnt all god mat man äter. Jag fick t o m blommor dagen till ära. Det händer inte alls för ofta så rörd in till roten av mitt hjärta. Speciellt den gulliga kommentaren från hans son som var med och handla, ”det var rea på rosor så han passade på”.. Tror nog han frågade min sambo varför han köper dom och lite generat svarat det.

Några av dom användes sen till kransarna som hela familjen fick. Sen var det dags för bege sig ut till Sigtuna. Bella hunden fick springa av sig ordentligt som ni ser på ena bilden. Den andra tiden tog hon sin plikt på fullaste allvar och vacktade Vega. Som firade sin första midsommar! Jag gick väl runt med henne ett tag i bärselen som somnade hon och jag kunde lägga henne i vagnen och slappna av lite mer för var nervös med den höga musiken. Det var nämligen fest av dess like. Fast vi blev inte långrandiga som man kallar det…

Hoppas ni hade en en helt fantastisk midsommar och här skickar jag lite styrka till er som är lite trötta dagen efter!! *swiiishh* hoppas ni kände hur det kom ett litet rush med krafter…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vill så gärna se mer av ditt kök, ser helt fantastiskt ut. Funderar på att byta ut min befintliga köksbänk till en i marmor, tycker du att den är svår att sköta? Blir det lätt fläckar? Blir väldigt inspirerad av ditt fina kök

  Erika 2015-06-22 15:31:49
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Hej Erika! Tusen tack. Vi har just renoverat så allt är inte klart. Men ska lägga upp någonting såklart när det är det. Vi har det i vardagsrummet så jag ville inte att det skulle så ut riktigt som ett kök, så har inga överluckor eller så det är mycket marmor. Vilket blev väldigt coolt i en sådan här sekelskift lägenhet. Det dumma är ju att det kommer ju komma fläckar, märker jag redan.. Men det visste jag sen innan så har int blivit så ledsen när dom kommit. Man får helt enkelt vara bredd på att torka så fort man ser någon, då det kan hända att jag använt tröjan lite snabbt för att få bort en fläck och inget annat var i närheten 😉 Annars är det inte svår skött.

   foodjunkie 2015-06-24 11:08:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!