My treasure

IMG_7204 IMG_7205 IMG_7210 IMG_7243 IMG_7249 IMG_7254

 

Titta! Min lilla (största) skatt är så stark. Kan hålla upp sitt lilla huvud så länge. Vega har blivit så stor.. så stor så man behövde ha skor på sig. För stora men så smidiga små band så dom höll sig på plats.

Tiden går så fort och snart är hon 5 veckor. Det vill säga att det är nedräkning. Jag kan inom några dagar ta tag i mig själv och börja träna! Jag älskar att träna och röra på mig. Det gör vi nog alla.. när vi väl har börjat. Känna hur pigg man blir av det. Precis vad ni tänker så här efter midsommarafton… När ni troligen känner er svaga och trötta. Med det är just svag jag känner mig men det hoppas jag att kunna ändra på! Så i framtiden kommer det med förhoppningsvis komma in mer träning här på bloggen..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!