New energy

IMG_7377 IMG_7386 IMG_7390 IMG_7407

Jag eller rättare sagt vi gjorde det. Vegas första promenad runt djurgården i hela sitt liv. Och det fanns massvis med andra små bebisar där.. Älskar när fågelungarna har kläckts från sina ägg. Så ludna och gulliga. Jag hoppas dom och ni kommer sova lika gott som jag kommer nu efter denna promenad! Man kan säga att jag fylldes med ny energi och jag måste få ut mer recept till er. Det blev lite svårt där med flytten och sen hände det där med sjukhuset. Men ny vecka imorgon och nya tag. Fast plättarna jag visade er idag måste ni testa. Dom är ljuvliga! Har ni något ni vill ha så lova säg till? Hoppas ni också har ny energi efter långhelgen! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!