Strong and flexy

IMG_7419

 

Det här är ju helt galet.. Dom tog bild på mig igår på vår kvällspromenad 😉 Utan att överdriva nu så kan jag berätta för er att jag är larvigt höjdrädd. Så om det här hade varit jag så skulle det där vara mig göra en kullerbytta och sedan vänder man bilder så det ser ut som jag hänger. Det där är ingenting jag kommer göra i mitt liv! Men äta dessa bar kommer jag helt klart göra många gånger.. Har ni smakat dom? Helt ekologiska ingredigenser vilket är det jag gillar förutom smaken. Som ni märker har jag börjat bli mycket piggare och tänker mer på träningen. Mitt mål är att få en stark och smidig kropp! Precis som han där på bilden…..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Testade dom där när jag var i USA under en period. Det finns absolut godare, men det är något med dom som gör att man ändå lägger ner dom i korgen. Gillar lixom konsistensen och ja, beroendeframkallande 🙂

  Elin 2015-06-22 18:34:48
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja alltså wow dom är ju så goda. Hade inte testat alla smaker så köpte på mig alla som fanns.. Ena är ju godare än den andra. Men lätt beroende framkallande som du säger!!

   foodjunkie 2015-06-24 11:09:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!