The perfect meal for someone you love

IMG_7532 IMG_7534 IMG_7543 IMG_7549

 

Äntligen.. nyttig mat för våra älskade håriga vänner med fyra , morrhår och svans! Den här lilla gulliga bussen sprang jag, Frida, Vega och Bella hunden in i igår. Där dom delvis berättade alla ingredienser och vi fick med hem ett smakprov. Det bästa med det hela är att dom ska öppna en butik i slutet av veckan på Hamngatan. Bella älskade sin med oxkött.. och det ska tydligen finnas massa andra smaker! Det kändes väldigt lyxigt, speciellt dessa kartonger så hoppas det inte kommer bli tokdyrt!

Jag ska vara ärlig och säga att jag stod med skämskudden över ansiktet när han frågade mig vad hon får och äta hemma. Frolic är det bästa hon vet men jag vet att det är inte bra ingredienser i det. Så står jag där och har en matblogg… Ändring på det även om hon äter mest det vi äter annars. Hon är en klok hund som älskar vitkål när matte ger henne skräpmat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!