Best potato tips ever

IMG_7978 IMG_7991 IMG_8087 IMG_8089 IMG_8090

 

Älskade potäätär! Det här receptet har jag fått tipsat hela vägen andra sidan jorden, från min favorit stad Los Angeles. Så ni kan ju toppa dom goda svenska färska potatisarna med lite L.A också.. Ni kan ju bara tänka er hur gott detta är! Det kan inte bli fel med denna mix. En helt perfekt sak att göra också om man har lite potatisar kvar från dagen innan. Själv så tycker jag det är så gott så köpte potatis endast för att göra detta. Och det behöver ju självklart inte vara färsk potatis om ni inte hittar.

Det är lätt som en plätt, koka i saltat vatten. När dom är kalla, platta till med handflatan så dom spricker. Nu ska du bara hälla olivolja, salt peppar och massa färsk krydda, som exempelvis dragon, rosmarin eller timjan.

Nu till det magiska. Ha den i ugn så potatisen blir lite krispig och dann! Förberedde mina nu för att kunna visa er så ni också kan hinna inhandla till fredags middagen. Så dessa har inte varit i ugn ännu. Men jag längtar! Trevlig fredag mina kära följare

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså dra mig baklänges vad gott!!! Detta plus en massa vitlök är ju matorgasm!!!! Plus en grillad kyckling för mig, mums 🙂 Får testa imorgon eller någon annan dag känner jag 😉

    Elin 2015-06-27 19:54:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!