Sea breathing

IMG_8349 IMG_8370 IMG_8382 IMG_8383 IMG_8386 IMG_8398 IMG_8417 IMG_8422 IMG_8436

Godmorgon fina ni!

Kan ni förstå att dessa bilder är ifrån igår k v ä l l. Älskade ljus! Det påverkar verkligen oss alla det här älskade ljus.. alla bara blommar ut! Igår åt vi en hejdundrans god middag och garva loss så jag har sovit som ett litet barn inatt. Men idag ska det blir upp till 25 grader så ska ner och göra frukost nu sen breda ut min vita sköna hy över en solstol 😀

Även om det nu är sol så tänkte jag bara ge er en hint(och gärna en hink) om att äta D-vitamin. Hoppas ni redan gör det, annars börja! Solen är till för att stråla ner vitaminer till hela jorden.. tänk att den ger oss D-vitamin men tyvärr glöms vissa dagar här i Sverige. Till och med lilla Vega får det på droppform nu i två år.

Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!