Smoked and luxury

IMG_8269IMG_8272IMG_8274IMG_8281IMG_8284IMG_8304IMG_8307

 

Nu förstår ni kanske lite mer vad jag menar med en hejdundrans middag igår. Bästa timmen i solen för middagstid, bra musik, fin utsikt, glatt barn, underbara människor, och maten.. Maten som blev så otroligt god! Jag skrev ju till er att vi bestämde oss för att åka ut och tömde kylen hemma så vi slapp handla. Det var meningen att vi fick se vad det blev helt enkelt. Och det kan man gott säga att det blev så.. Fast bättre. Eller bättre för vår del, inte för vår fina vän Vanessa som kom på besök. Det var nämligen så att hon glömde sin ny inhandlade mat hos oss. Vilket gjorde att vår middag blev så lyxig. Rökta räkor, rökt makrill och små rökta mini fisk knippen som jag inte kommer ihåg vad dom heter(?) och salma lax. Stackars Vanessa och tack snälla för vi fick äta upp den!

Det vi gjorde till är väldigt enkelt.. Surdegs- skivor med olivolja och tryffelsalt i ugn. (MUMS). Och en plåt med rödbetor som vi förkokade i ca 10 minuter och sedan la på där med fin lök och vitlök. Detta krydda vi med salt, peppar lite chiliflingor och olivolja.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!