Strawberry power

IMG_8494 IMG_8507 IMG_8508 IMG_8512 IMG_8518 IMG_8521 IMG_8524

 

God morgon till er och den nya veckan!

Visst är det så, solen ger oss så mycket ny energi? Försök och gör någonting bra utav den. Någonting som ni skjutit upp länge eller velat göra men inte orkat. Älskar att ta tag i saker på måndagar.. Då känns det som hela veckan blir produktiv. Helst av allt hinna med ett tränings pass eller varför inte världens härligaste morgonpromenad i fina vädret. Jag hann faktiskt avsluta förra veckan, alltså igår, med en sån promenad. Det luktade fläder och jasmine hela tiden. Det finaste på promenaden måste jag nog säga var utanför amerikanska ambassaden, där hade dom hängt en bamse-stor gayflagga!

Hur mycket goda jordgubbar blev det inte i yoghurten? Sprängfyllda skålar sen toppat med yoghurt och lite musli.. Precis så där som man vill hade. Tyvärr har jag märkt bara att min lilla älskling får röda prickar när jag äter jordgubbar. Men jag har fått för mig att jag måste då äta lite så hon lär sin lilla kropp att tåla det. Min BVC sa att det kan vara hormons- prickar också och att alla får det. På tal om hud, var det någon som fick lite färg i helgen?

 

Nu ska ni få det lättaste tipset för att starta dagen på bästa sätt för hela kropp  – bädda sängen. Och toppa det sedan med att äta massvis med jordgubbar till frukosten.. dom ljuvliga bären är väldigt bra för både hjärnan och hjärtat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!