Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Easy and cheesy

IMG_8774 IMG_8776 IMG_8781 IMG_8783 IMG_8786 IMG_8795 IMG_8807

 

Efter jag skrivit förra inlägget tjatade mina smaklökar efter det. Blev så sugen på just den här. Ni behöver ju inte använda just den här yoghurten men är tvungen att visa den för er. Den är precis så där god som man önskar att den ska vara. Krämig och mjuk med god smak. Så ser ni den – köp!

Det här åt jag alltså till lunch.. en omelett är så enkelt. Så det händer ganska ofta här hemma att det steks. Hemligheten tycker jag är att ha permesanost på omelett men i denna med yoghurten river jag i det. Just för att osten ska hålla det mer i samman när man har yoghurt. Man behöver inte salta den pga av den salta smaken på osten. Men lite örtsalt och bara lite svartpeppar är gott. Men det som både luktar och smakar gott är ju stekt lök. Det blir ju inte enklare. Men igår fick jag inte ur den fint för att fota så tänket helt enkelt visa er just för att jag blev så sugen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!