Breakfast in the grass

IMG_8496 IMG_8529 (1) IMG_8540 IMG_8559 IMG_8577 IMG_8581 IMG_8586

 

Jag vill sitta just här nu, bara dra tillbaka tiden två dagar. Där satt vi nämligen och avnjöt vår goda frulle på gräset med utsikt över vattnet. Ett eller annat kryp var förbi och titta vad vi hade för sött i skålarna. Det var ju dom här goda och fyllda skålarna jag visade för er igår med jordgubbar. Sedan blev det stekt ägg på gott kavringsbröd.

Är det några lykostar som tar semester den här veckan så grattis, det verkar bli sommarvärme hela veckan! Och till er som krigar er på jobbet, passa på att sätt er så här i gräset på lunchen och ät. Samla krafter och sug in alla olika vitaminer ni äter och som solen strålar in i oss. För er som faktiskt sätter er i gräset, titta en extra gång sen på er efter fästingar. Idag ska vi gå ta vacciner till Vega eftersom vi åker på semester på fredag. Så vi fick lite sommar i Sverige innan vi beger oss av iaf. Men det betyder ju inte att jag ska ta semester från er, utan tvärtom.. Så lätt blir ni inte av med mig 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag har läst många olika bloggar under många år nu men har aldrig känt behov eller vågat kommentera ett enda inlägg. Idag kände jag att var tvungen att ge dig en kommentar, för vilken fantastisk blogg du har 🙂 Vilken fantastiskt människa du är och vilket liv du lever! Du är så otroligt inspirerande, duktig och snygg. Jag lagar mycket mat från din blogg och jag blir aldrig besviken, allt är supergott. Jag har suttit i flera timmar nu och tittat igenom din blogg (200 sidor för att vara exakt) och skrivit upp en massa smarriga recept som jag ännu inte provat. Tack för att du inspirerar mig till ett hälsosammare liv! Du är grym!

  Maya 2015-06-30 15:43:57
  Svara
  • Svar på Mayas kommentar.

   Wow Maya! Du är underbar, jag rös nu när jag läste din kommentar för min sambo. Nu kommer jag somna gott och vakna med ett stort leende! Tusen tack för att såna som dig faktiskt läser min blogg och får inspiration. Det är precis det jag vill med min blogg.. göra det enklare att och underlätta dom dagar man står där lite sugen på allt möjligt och tycker det är krångligt och sen att få till nyttigt i det hela också. För jag älskar att nyttig mat är lätt att få till men också att variera kosten! Hoppas du får en fantastiskt sommar och jag lovar att jag finns här på bloggen och ska försöka fortsätta inpirera så mycket jag bara kan. KRAM ( säg gärna till om det är något speciellt du vill ha recept på)

   foodjunkie 2015-07-01 01:42:06
   Svara
 • Vilken mysig start på dagen! Kan tipsa om kvarg med kokossmak (från Lindahls), tror det skulle passa bra med jordgubbarna men även med hallon och blåbär 😉

  Elin 2015-06-30 15:30:36
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Väldigt mysig 🙂 Kokoskvargen låter magisk. Försöker hålla mig lite borta dom med smak då det innehåller något helt galet mycket med socker..

   foodjunkie 2015-07-01 01:44:55
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Ja men Lindahls har ju kvarg som är utan tillsatt socker! Jag som har diabetes typ 1 letar ständigt efter nya, bra alternativ med så lite socker som möjligt! Visserligen innehåller de sötningsmedel men det struntar jag i 😉 Du MÅSTE gå ner till närmaste affär nu, haha!

    Elin 2015-07-01 15:52:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!