Thai quinoa

IMG_7983 IMG_8003 IMG_8005 IMG_8017 IMG_8031 IMG_8062 IMG_8067 IMG_8069 IMG_8072

 

Här hemma händer det grejer. Det är både kaos men ändå tomt. A l l a våra möbler har vi packats ner i en stor lastbil och ska köra till Spanien. Så nu sitter min sambo hela vägen ner dit i en sprängfylld bil upp till öronen med vår hund. Och jag och Vega flyger min mamma på fredag. Tills vidare har vi endast en säng att använda här hemma.. Mysigt! För t o m barnvagnen åkte han med. Så nu längtar jag ner och få se hur allt blir med möbler där nere.. Och självklart också så hela familjen är samlad igen. Nu hoppas jag ni förstår var det vart en liten radiotystnad här i några timmar på bloggen. Det hölls nämligen på att packad till kl två inatt.

Just nu håller jag på att tömma min kyl. Hatar att slänga mat! Här kommer en thai inspirerad quinoa rätt. Laxen står i ugnen men det är inte den jag vill visa utan denna goda blandning.

 • quinoa
 • rostade sesamfrön
 • sesamolja
 • lätt soya
 • lime

Så enkelt och så gott! Tips är ju med lax och vaxbönor till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du,

  Ja undrar, ska ni flytta till huset i Spanien eller bara vara där under sommaren? Tänkte eftersom ni tog med alla era möbler

  Kram

  Ellie 2015-07-09 14:20:14
  Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Hej Fina du Ellie!
   Det var nämligen så att vi köpte en lägenhet hemma som var mindre än huset vi hade och då fick inte våra möbler plats så då passade det perfekt att ta ner det hit, så det är bara så att vi är här över sommaren.. Kram

   foodjunkie 2015-07-11 10:45:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!