Make a wish

IMG_8594 IMG_8612 IMG_8632 IMG_8649 IMG_8659 IMG_8667 IMG_8687 IMG_8695

 

 

Vi bor ju i världens bästa land.. när sommaren kommer! Varmt som bara den är det idag och vill bara skicka ut styrka och krafter till er som är duktiga och sitter på kontoret idag. Det är nämligen helt magiskt och få vara mamma ledig just nu. Hänga med sin skatt 24/7 ute i det här vädret. Lite dumt bara att inte ha barnvagnen för tillfället då den är i bilen på väg ner till Spanien. Stackars min sambo på tal om det.. Bilen kanske håller på att gå sönder och dom har kommit halvvägs.. med alla våra möbler i och dessutom vår hund som fäller av till sommarpäls nu.. Ska ut och leta fyrklöver nu och önska mig en sak. För Bella hunden har inget pass heller så dom kan inte flyga om bilen går sönder helt. Så ser ni en mamma som släpat med bebis-stol(gunga) till Humlegården idag är det jag som letar fyrklöver 😉 Här är förresten ena bikinin som jag köpte på Calzedonia! Ska alltid ha bikini nu när jag ammar, dom blir ju lite lätt ner skvätta om man säger så. Måste även säga att just den här kaffestunden var den bästa någonsin.. klunkande vatten under bryggan, målade naglarna, mysig dotter, härlig musik och med två snyggingar som jag ska visa mer vilka för dom åt jag och Vega frukost med imorse!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!