Dream food

IMG_9051 IMG_9085 IMG_9093 IMG_9102 IMG_9106 IMG_9119 IMG_9120 IMG_9122 IMG_9137 IMG_9139 IMG_9142 IMG_9152 IMG_9154 IMG_9165 IMG_9175IMG_9186 IMG_9196 IMG_9200

 

Någon som blev sugen på musslor.. ? Det nästan rann lite ur mungipan här hos mig när jag gjorde detta inlägg.. Blev så sucktad. Jag var nämligen den ända som tog löjroms-toasten. Även fast jag smakade så känner jag att mitt sug fortfarande inte är mättat. Inte för att jag inte var mätt just där utan vill bara ha mer.. Vart helt galet mätt faktiskt. Det var vi allihopa! Det kom in så sjukt mycket mat, alltså inga blyga portioner. Vilket bara var uppskattat och härligt. Fast det är ju så trist och behöva lämna mat.

Det här var alltså sista middagen jag och Vega hade nu innan vi drog till Marbella.. Med världens bästa pappa, hans gulliga tjej, min älskade syster, hennes underbara pojkvän och sen kom det en drös med snygga kompisar. Det var den varmaste dagen i Stockholm och man kallar att det var en tropiskt dygn, temperaturen gick inte ner under 20 grader. Perfekt tänkte jag, hinner vi vänja oss med lite medelhavs- värme innan vi kom hit.. Det var bara ett önsketänkande. Sitter som en gammal dam i skuggan med en fläkt!

Juste, vi åt på Napolion. Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Edita! Så himla roligt och mysigt att följa ditt liv som nybliven mamma! Själv väntar jag spänt på vår knodd som är beräknad på ons:). Det är kul och imponerande att se hur ”aktiv” du är trots en liten bebis – fika, frukost, middagar och annat trevligt:). Ska ni flytta till Spanien? Eller är det bara över sommaren? Kram

  Julibarn 2015-07-06 13:58:41
  Svara
  • Svar på Julibarns kommentar.

   Hej Nina!
   Miljoner grattis till er! Det är det bästa som kan hända! Ska försöka skicka en text till dig här som jag läste igår.. den var så otroligt fin! Ska bara hitta länken. Tack snälla du för din kommentar och komplimang! Jag har nog försökt att vara lite aktiv med flit för att göra det lite lättare i framtiden när hon är med på resturang exepmeltiv. Vi har hus här så det blev så smidigt nu när vi flyttade att ta ner dom gamla möblerna för att dom inte fick plats längre 🙂 Så detta är bara över sommaren! Hoppas er lilla skatt kommer nu på onsdag somberäknad och lycka till! Kram

   foodjunkie 2015-07-06 14:56:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!