Vanilla ice-cold cappuccino

IMG_8998IMG_8971IMG_8986IMG_9005

 

Hej hej hemskt mycket hej! Nu får ni inte tro att jag glömt er nu när jag inte fått upp någonting här på ett dygn.. Vi har kommit till Spanien och det har varit full ös medvetslös sedan vi landa kan man säga. Började med att packa upp hela lastbilen med alla möbler…. i en fuktig värme som jag inte är vann vi än och är super nojig med lilla Vega att hon är för varm. Sedan har det rullat på med aktiviteter, som ikväll styrde vi ihop en  middag med 20 personer. Önskar ni alla kunde komma hit så härligt det är!

Just den här kan jag ju istället tipsa om att köpa på tal om härlig.. en kall och helt sjukt god kaffe! Sen ska ni få tips på vad jag åt innan jag åkte. Där dom inte var blyga med portionerna..  Nu ska jag fortsätta med att vara en lättklädd tjej här 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!