Freaky nice

IMG_9300 IMG_9330 IMG_9343IMG_9364IMG_9354

Det är helt galet varmt här.. Dunder nice! Förutom dom små liven som jag håller så kär.. Vega ligger i blöja framför en fläkt och Bella hunden har tagit simborgarmärket nu. Det är ju så jobbigt att dom inte kan prata och säga vad man ska göra, typ lägga en blöt liten handduk i pannan eller klippa pälsen lite? Man får helt enkelt testa sig fram och hoppas dom njuter som vi andra. Det har varit fullt upp sen vi kom. Det är ju så när man har hus, det finns miljoner saker att fixa. Som att måla den där väggen vid poolen efter allt regn, då de dragit med sig ner smuts! Hade hoppats hunnit göra lite mer till imorgon, då mina älsklingar kommer. Mina söta gudbarn, Lisa och Maxinne! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan, va härligt ni ser ut att ha det! Kan du inte berätta lite hur det var att flyga med bäbis? Då jag väntar på vårt kommande knyte och vi planerar att åka utomlands sedan om allt går som det ska. Bara en liten snabb reflektion över hur det gick att flyga och om du har några tips 🙂

  Elin 2015-07-07 10:39:45
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!
   Miljoner Grattis till er!!
   Nu när hon är så då här liten tycker jag det gick super smidigt, hon låg bara och sov i min famn hela resan, ammade två små stunder och under lyft och landning så öronen inte ska göra ont. Men sen vet man ju inte hur det går när dom börjar gå eller krypa.. Kanske det blir mer upp och springa 😉 Jag tycker det var hemskt mycket jobbigare att komma i värmen med henne. Hon har endast blöja och badar henne hela tiden. Men då måset jag tänkte på att smörja in så hon int blir torr av vattnet. Lycka till och när värkarna kommer sen att det är en värk mindre tills hon/han kommer 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-07-07 12:11:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!