Summer food

IMG_9380 IMG_9383 IMG_9395 IMG_9398 IMG_9403 IMG_9409

 

Alltså denna blandning! Sommar-mat delux. Kall, fräsch, god, nyttig och lätt.. det blir inte bättre än så. Just caprese är någonting vi äter mycket av när vi kommer ner. Både för att tomaterna är så goda här, och den perfekta lunchen i den här värmen. Sen kan man ha så mycket olika till detta. Stekte på kykling-spett till min sambo och mamma stekte stark salsicciakorv till sig. Till det hade jag gjort en yoghurt och fetaost sås med vitlök och chilli i.

Det är en slags mozzarella som vi använder här som inte ser ut som hemma och smakar lite mer krämig smak men en hårdare konsistens.. Någon som vet vilken det är?

Detta är alltså en bra sommar- lunch och till detta för att släcka törsten bra är citron-vatten med is i! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Osten heter ”burrata”. Hård på utsidan men rinnig och krämig på insidan! Fantastisk god men nästan omöjlig att få tag på hemma i Sverige. En riktigt fin burrata rinner ut som ett löskokt ägg när man skär i den. Tack för världens finaste blogg, godaste recept och daglig inspiration!

  Daniella 2015-07-09 06:45:24
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Åh fina du.. jag förklarade det nog helt fel.. Önskar att det var burrata, jag älskar det! Men det var det tyvärr inte.Denna är mer formad hallomi ost. och mer hård än burrata..

   MEN MILJONER TACK FÖR DIN KOMPLIMANG och kommentar! Nu gjorde du min dag 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-07-09 11:46:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!