Lovely mood

IMG_9429 IMG_9432

 

”Det finaste man har lägger man på bordet” 🙂 Det är ett ordspråk som jag kom på när hon låg där och njöt under parasollet! Medan jag läste och drack en kaffe. Nu börjar vi ivrigt vänta hit mina kompisar som kommer idag. Kommer bli så kul och få ha dom här i hela 16 dagar. I detta hus har jag som regel att inte bry sig om någonting och bara vara. Sen när man går ut och äter är det ju kul och få klä på sig lite men här hemma är det solkräm och badkläder som gäller, max en morgonrock kan man väl få klä på sig under dag tid.. Semester delux! Hur är vädret hemma i Stockholm? Någon som ska ner hit till Marbella och vill ha resturang tips? Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • JA! Vi kommer på lördag 🙂 Lite tips behöver man alltid!

  Emma Sandström 2015-07-07 22:33:05
  Svara
  • Svar på Emma Sandströms kommentar.

   Magna Marbella på deras terass, bor precis brevid och äter där rätt ofta 😉 Sensationssuhi på väg ner till Puerto Banus vid tjurfäktningsarean är super! Och Benahavis byn har massor med mysiga restauranger. Zozoi i Marbella old town är super också!
   IG: skruttlet

   Sofie 2015-07-09 16:01:03
   Svara
   • Svar på Sofies kommentar.

    Hej Sofie! Vad kul att du bor där uppe, då borjag nedan för dig vid Los Naranjos golf klubb 🙂 Vi äter oxå ofta på Magna, mest för utsikten.. Den är ju magiskt där uppe! Lykost dig att få vakna med den utsikten varje dag.. Vad kul att du gav lite resturang tips. Ska helt klart testa sushin, vi äte rpå den nere i hamns – sushi banus men enär en slant dyrare och annars tar vi topp thai på cetro plaza.. KRAm

    foodjunkie 2015-07-11 10:48:42
    Svara
  • Svar på Emma Sandströms kommentar.

   Vad kul! 🙂 DÅ ska jag verkligen försöka ge er en drös med olika tips.. Håll utkik! Kram och ha en fantastisk semester!

   foodjunkie 2015-07-08 14:08:31
   Svara
 • Men du glömde ta med mig ser jag ju nu 😉 ös på med restaurangtips, man vet ju aldrig om det blir marbella i framtiden…

  Elin 2015-07-07 15:15:51
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha ja! 😉 Jag ska försöka ge er en drös med tips på restauranger och hoppas du kommer ner hit snart 🙂

   foodjunkie 2015-07-08 14:07:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!