Det här var den andra kvällen när vi kom ner så en liten söndags middag kom nu en onsdag.. Ni var några som skulle ner hit till Marbella i sommar, så kul! Lova att komma fram och hälsa om vi springer på varann.. det är lite svårt för mig att veta men tycker det är så kul när ni hälsar! 🙂 Med detta inlägg vill jag bara påminna er om att beställa in Pil Pil på restaurangerna här nere. Dom är svåra att misslyckas med och det härliga är ju deras jätteräkor här. Sen är det ju tragiskt hur dom faktiskt odlas i vissa delar av världen. Just här sägs det att dom är ”fiskade på eget håll”.. Hoppas! Sen är detta en väldigt lätt rätt att slänga ihop själv.
- Värm olivoljan i en stekpanna på medelvärme.
- Lägg i vitlök, chili (eller chili- flingor) och paprikapulver. Låt det fräsa någon minut tills det börjar dofta.
- Höj värmen, tillsätt räkor, citronsaft.
- Rör om i blandningen tills räkorna är rosa och ogenomskinliga, ca 3 minuter
- Smaka av med salt och peppar, strö över färsk persilja
Det godaste är att ha en baugette till detta som man kan doppa i den goda oljan! Sen kan man såklart börja experimentera med detta och ha i ost, toppa med tequila eller annat spännande.. Lycka till! Kram