Pil Pil a lovely dish

IMG_9266 IMG_9271 IMG_9273 IMG_9276 IMG_9279 IMG_9284 IMG_9289   Det här var den andra kvällen när vi kom ner så en liten söndags middag kom nu en onsdag.. Ni var några som skulle ner hit till Marbella i sommar, så kul! Lova att komma fram och hälsa om vi springer på varann.. det är lite svårt för mig att veta men tycker det är så kul när ni hälsar! 🙂 Med detta inlägg vill jag bara påminna er om att beställa in Pil Pil på restaurangerna här nere. Dom är svåra att misslyckas med och det härliga är ju deras jätteräkor här. Sen är det ju tragiskt hur dom faktiskt odlas i vissa delar av världen. Just här sägs det att dom är ”fiskade på eget håll”.. Hoppas! Sen är detta en väldigt lätt rätt att slänga ihop själv.

 • Värm olivoljan i en stekpanna på medelvärme.
 • Lägg i vitlök, chili (eller chili- flingor) och paprikapulver. Låt det fräsa någon minut tills det börjar dofta.
 • Höj värmen, tillsätt räkor, citronsaft.
 • Rör om i blandningen tills räkorna är rosa och ogenomskinliga, ca 3 minuter
 • Smaka av med salt och peppar, strö över färsk persilja

Det godaste är att ha en baugette till detta som man kan doppa i den goda oljan! Sen kan man såklart börja experimentera med detta och ha i ost, toppa med tequila eller annat spännande.. Lycka till! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • VAD är det där med pilgrimsmusslorna? Ser helt sjukt gott ut – kan man försöka sig på det själv!?

  Linn 2015-07-08 16:22:57
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej väldens sötaste Linn! Jag önskar jag kunde svaret.. Men jag slurpa i mig en utan att komma på vad det var.. Men det här är vårt stammis hak här nere så beställer dom igen nästa gång och ser om jag kan komma på mer än pinjenötterna.. Det var nämligen helt sjukt gott!

   foodjunkie 2015-07-09 11:48:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!