Summer nights

IMG_9478 IMG_9480 IMG_9489 IMG_9491 IMG_9493 IMG_9505 IMG_9507

Nu har dom äntligen anlänt min kära vänner! Det blev lite sent igår och jag somnade som en stock så fort jag la mig i sängen så hann inte sträcka mig efter datorn och få till någon här. Förlåt! För jag har inte tagit semester från er bara för att jag är här i Marbella ska ni veta. Så bara dundra in med frågor, eller om det är någonting speciellt ni vill se eller ha recept på! Sen är jag ju en väldigt verklig och levande människa så kunde inte trycka på en knapp och hålla mig vaken igår.. Vi satt nämligen och prata ikapp med alla syrsor och grodor runtom oss under en stjärnklar himmel.

Det blev bara ett enklare plock av mat. Melon-sallad ( glöm inte att ha det nu i sommar i salladen- melon alltså) med rostade frön. Det blev ingen ost i salladen för det åt vi massor olika med kex i istället. Och oliver, jag gillar oliver  som har kärnor i sig. Sen blev det någonting annat jag gillar, c h o k l a d. Det är min svaghet just nu! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!