Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Summer nights

IMG_9478 IMG_9480 IMG_9489 IMG_9491 IMG_9493 IMG_9505 IMG_9507

Nu har dom äntligen anlänt min kära vänner! Det blev lite sent igår och jag somnade som en stock så fort jag la mig i sängen så hann inte sträcka mig efter datorn och få till någon här. Förlåt! För jag har inte tagit semester från er bara för att jag är här i Marbella ska ni veta. Så bara dundra in med frågor, eller om det är någonting speciellt ni vill se eller ha recept på! Sen är jag ju en väldigt verklig och levande människa så kunde inte trycka på en knapp och hålla mig vaken igår.. Vi satt nämligen och prata ikapp med alla syrsor och grodor runtom oss under en stjärnklar himmel.

Det blev bara ett enklare plock av mat. Melon-sallad ( glöm inte att ha det nu i sommar i salladen- melon alltså) med rostade frön. Det blev ingen ost i salladen för det åt vi massor olika med kex i istället. Och oliver, jag gillar oliver  som har kärnor i sig. Sen blev det någonting annat jag gillar, c h o k l a d. Det är min svaghet just nu! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind