Happy times

IMG_9619 IMG_9631 IMG_9637 IMG_9639 IMG_9676 IMG_9700 IMG_9686IMG_9702 IMG_9717IMG_9730IMG_9735 IMG_9751

 

Här har vi ett gäng glada människor. Mina älsklingar t o m! Vi hänger i gäng och lattjar hela dagarna. Här gick vi till ett skepp i Puerto Banus hamnen.. för att släcka törsten. Med dom störta härligaste milkshaken! Lyckan var uppnåd och tummen upp var det. Jag fick en skål spagetti med popcorn av gulliga lill kiwi, visst ser det gott ut? 😉 Till det drack jag den godaste choklad milkshaken. Man kan väl säga att jag bytt ut dom gröna smoothiesarna haha.. Men nu fungerar min juicesentrifug igen så nu kan jag iaf varva med lite nyttigheter igen. Tack vare Lisa som tog med en del som jag hade glömt i Svedala. Hur är det där hemma förresten? Blir ni sugna på en sån här fredagsdrink kanske?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!!:) Älskar verkligen din blogg. Underbar inspiration för mat. Och ditt barn är så vackert!! Åh. Jag älskar att du balanserar bloggen super bra och att du varierar mellan kost,nöje och träning/hålla sig frisk.
  Har följt bloggen ett bra tag nu.
  Tänkte fråga dig vilket objektiv och kamera du använde till dessa bilder? Väldigt fina 🙂

  Lara 2015-07-10 18:59:19
  Svara
  • Svar på Laras kommentar.

   Hej Lara! TUSEN TACK, nu gjorde du min morgon! Eller nä, mer än tusen du får miljoner tack! Så gullig och härlig som vill ge tillbaka och säga alla dom här fina orden! Det får mig att vilja inspirera mer såklart 🙂 Min kamera är en Canon och heter EOS T3i. Kram och hoppas du får en underbar helg

   foodjunkie 2015-07-11 10:52:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!