inspo

IMG_9552 IMG_9561 IMG_9567 IMG_9572 IMG_9580

 

Godmorgon dunder fina ni! Hur mår ni?

Nu är vi alltså tre bloggar dunder samma tak så om ni vill se lite mer av mig kan det dukas upp lite på Lisas eller Maxinnes blogg. Maxinne kom på en väldigt rolig ide som hon ska göra i dagarna. En inblick hos ”foodjunkie”, alltså ”bakom kulisserna”. Lovar att säga till när detta sker. Tror hon menar när jag lagar till någon rätt och inte när jag står och rensar i rabatten eller dyker. Har jar föresten sagt att vi har fullt med härliga frukter på tomten? Våra tomater börjar se så fina nu.. Ska visa er dom sen! Här på bild är igår när vi gjorde mynta vatten med citron, samt min snyggaste min bikini från Calzedonia! Tror min kära skatt ligger och spanar in den 😉 På tal om se mera foodjunkie- mig så heter jag foodjunkieblog på instagram! Hoppas ni mår bra och att fredagen levererar en massa härligheter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!