Blessed

IMG_9772 IMG_9786 IMG_9789 IMG_9798 IMG_9824 IMG_9827 IMG_9850 IMG_9863

 

Goood morgon, god morgon! Kära läsare, ni är underbara.. era kommenterar gör mig så glad! Jag nästan skäms lite här i härliga landet Spanien att jag inte levererat ett recept på nån dag nu. Vi är några stycken i huset nu och alla går upp sina egna tider, äter det som är sugna på, och den tiden dom blir sugna på något. Semester mood ala grande. Tänkte göra en enkel sak att ha kylen som alla kan ta när dom vill idag, så ni får hålla utkik idag efter ett recept. På tal om semester, hur härligt är det inte och bara ha allt detta fint runt om kring sig! Inte bara min familj och vänner utan den här platsen. Det här är på Marbella promenad stråk, där finns det många restauranger att besöka dessutom för er som ska hit nu på semester.

Hoppas ni har en underbar helg med god mat och fina vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!