Thank you Maxinne

IMG_0191IMG_0193IMG_0219IMG_0228IMG_0270IMG_0266IMG_0253IMG_0249IMG_0244IMG_0243IMG_0237

 

Kan ni förstå att få vakna så här.. Våran kära Maxinne stod full galopp framför spisen och gjorde en härlig äggröra när jag kom upp imorse. Sen tittade jag ut och där hade hon piffat till det så fint och dant! Sånt som man knappt hinner nu när man har barn så detta über-lyxigt. Sen kan det vara så att det hon jobbar med event och kan det här med att känna sig lite speciellt på morgonkvisten. Tusen tack vår lilla mystroll.

På tal om troll och bilder på melon här.. ( min kille har jättelockigt hår om ni undrar varför jag gör en liknelse till min kille med troll) Min pojkvän har nämligen haft en vattenmelons-farm när han växte upp, låter helt magiskt tycker jag. Och nu vet jag varför han är ett proffs på att skära dom också. Det ska man ju aldrig säga, sist han sa det själv skar han av halva tummen.. Så var försiktiga med det ni säger och med vassa knivar!

Och för er mammor som sitter i värmen med era söta bebisar så har jag ett tips jag tog med mig hemifrån. Små filtar som dom kan ligga nakna utan blöja på och det läcker inte igenom om det råkas kissa..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!