Easy way

IMG_0380 IMG_0375

 

Det gäller att göra det enkelt, inte krångla. Då blir det bara pannkaka för mig. Mitt tips är att bara gå efter magkänslan, jämt, även i köket! Jag har förhoppningsvis inte tråkat ut er med att tipsa om att det är enkelt med nyttig mat. Och det är ju så gott!

Här måste man börja med att göra broccolin. Göra den så där god så man egentligen inte behöver ha i annat.

  • skölj- hacka upp- dundra över massa citron – olivolja- salt- peppar- blanda massa, nästan dega in det i.

Jag hade sedan i rostade solroskärnor, honungsmelon, gurka och oliver. Lättare än så det blir inte. En sak som jag ska dela med mig av nu som är lite svårare. Jag håller på att testa att äta mat utan komjölk, lilla Älsklingen gör läskiga kaskadspyor ibland ( det ser ut som på tecknad film när dessa kommer, så står det rakt ut från hennes lilla mun). Så fått råd om att äta mat utan komjölk. Någon som vet mer om detta?

Det jag ville säga är att alla andra fick god ost till denna mat med grillat bröd! Kram på er alla och gör nu detta med broccolin, det kan man ha till så mycket 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ammar du endast? Har svårt att tro att det skulle bero på komjölken. Är själv sjuksköterska och har barn. Dock brukar det ge ont i magen, oro, svårt att komma till ro hos barnet. Mår hon bra förövrigt följer sin kurva m.m. Här kan du läsa om barn 0-1 och kräkningar Hoppas det löser sig.
    http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Krakningar-hos-barn/

    nettan 2015-07-14 17:10:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!