So fruity

IMG_0320 IMG_0334 IMG_0338 IMG_0352 IMG_0358 IMG_0364

 

Så här är det här hemma, frukt och bär i stora lass. Det är någonting som vi alltid är bra på, så är det att äta frukt. Någonting jag måste blir bättre på är att äta bönor och dant för att få mig protein. Måste jag ändra på direkt nu till lunch. Detta var frukost fatet nämligen.  Massa vatten melon, persika, hallon och bigarråer – tror det kan vara alla favoriter på en och samma tallrik! 🙂

Känner att jag varit lite dålig på att uppdatera. Ska bli bättring! Har nämligen precis fått skäll från min syster där hemma, så kan tänka mig att ni också tycker det. Hon sa iaf att det var fint väder i Stockholm, jiho.. N J U T, ät massa frukt och köp nya Plaza om ni vill se mig där (fick ett mms imorse om att jag är med där, så kul tycker jag)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mmm så gott med kalla, färska frukter på sommaren!! 🙂
  Och alltså du ser ju alltid så sjukt fräsch ut, så vill jag oxå se ut kort tid efter att jag har klämt ut en liten minimännsika! Haha

  Elin 2015-07-14 21:18:36
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja det är så magiskt och äta det hela tiden så här i värmen. Dessutom är det så lyxigt att dom är billigare här så man kan verkligen skämma bort sig själv på den fronten! 🙂
   Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna, du är så underbar! Tycker det är sp kul när du skriver, alltid så snäll och glad!! Jag har haft tur att inte få några bristningar och nu när man ammar tappas det ganska fort med gravidkilon.. Fast saknar ändå hur stark kroppen var innan. Nu kan jag knappt sitta med rak rygg och bra hållning för inge muskler kvar.. Så det ska blir mitt mål nu med träningen- bra hållning 🙂

   foodjunkie 2015-07-16 01:28:19
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Ja man känner sig verkligen bortskämd när frukterna helt plötsligt smakar något! Haha 😉
    Ja det verkar vara ett litet lotteri det där med hur kroppen reagerar, gener som styr säkert…? Det där med att känna sig stark är verkligen så himla viktigt, det märker jag efter att jag tappade alla mina muskler innna jag upptäckte diabetesen. Man känner sig snyggare när man kan bära upp kroppen på ett snuggt sätt 🙂

    Elin 2015-07-16 13:11:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!