My little love

IMG_0441 IMG_0442 IMG_0449 IMG_0452 IMG_0458

 

Godmorgon från oss två! Mig och min underbara lilla flicka. Kan ni tänka er att idag blir hon hela två månader. Det går så fort!! Det är så coolt och få vara mamma. Jag älskar det varje micro- sekund. Även fast man är orolig och rädd för dom mest konstigaste sakerna. Det hör ju till. Ni kan ju tänka er.. här satt vi och jag skulle äta den nyskurna vattenmelonen, så smakar den vitlök.. Fail! Då har jag använt fel skärbräda. Det finns ju inget värre. Men det gjorde inget vi la den i kylen och gör lunch-sallad av den istället. Fast då hinner jag ju tänka, stackars lillan ska få vitlök i brsötmjölken nu.. till frukost.. Och då ska ni veta att jag inte är den larviga typen som håller på, mer tvärtom. Men nu känner jag hur säkerheten har svept över mig före tuffheten. Den har Vega tagit över i sina jordgubbs-badbyxor 😉 MHoppas ni får en underbar dag och blanda nu inte ihop lök knivar och skärbrädor med annat! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • What has happened to the little english translations??? I would really appreciate them

  judith 2015-07-15 20:55:58
  Svara
 • GRATTIS finaste Vegan! <3 LOVE U!!

  Moster 2015-07-15 17:14:43
  Svara
 • Men gud vilken liten sötis!! och fantastiska bilder, både på bebben och på gårdagens middag. Du är bra duktig 🙂 Kram

  / Andrea
  http://rawness.se/blogg/fitfemme

  Andrea Grünenfelder 2015-07-15 08:51:13 http://rawness.se/blogg/fitfemme
  Svara
  • Svar på Andrea Grünenfelders kommentar.

   Miljoner tack! För just sånna kommentar som du delar med dig till mig gör verkligen min dag. Vilken magiskt liten söt mage du har, saknar nästan min när jag ser din! Men wow vad det är underbart med bebis och graviditet, dunder många grattis till er och lycka till! STOR kram

   foodjunkie 2015-07-16 01:22:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!