Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My little love

IMG_0441 IMG_0442 IMG_0449 IMG_0452 IMG_0458

 

Godmorgon från oss två! Mig och min underbara lilla flicka. Kan ni tänka er att idag blir hon hela två månader. Det går så fort!! Det är så coolt och få vara mamma. Jag älskar det varje micro- sekund. Även fast man är orolig och rädd för dom mest konstigaste sakerna. Det hör ju till. Ni kan ju tänka er.. här satt vi och jag skulle äta den nyskurna vattenmelonen, så smakar den vitlök.. Fail! Då har jag använt fel skärbräda. Det finns ju inget värre. Men det gjorde inget vi la den i kylen och gör lunch-sallad av den istället. Fast då hinner jag ju tänka, stackars lillan ska få vitlök i brsötmjölken nu.. till frukost.. Och då ska ni veta att jag inte är den larviga typen som håller på, mer tvärtom. Men nu känner jag hur säkerheten har svept över mig före tuffheten. Den har Vega tagit över i sina jordgubbs-badbyxor 😉 MHoppas ni får en underbar dag och blanda nu inte ihop lök knivar och skärbrädor med annat! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • What has happened to the little english translations??? I would really appreciate them

  judith 2015-07-15 20:55:58
  Svara
 • GRATTIS finaste Vegan! <3 LOVE U!!

  Moster 2015-07-15 17:14:43
  Svara
 • Men gud vilken liten sötis!! och fantastiska bilder, både på bebben och på gårdagens middag. Du är bra duktig 🙂 Kram

  / Andrea
  http://rawness.se/blogg/fitfemme

  Andrea Grünenfelder 2015-07-15 08:51:13 http://rawness.se/blogg/fitfemme
  Svara
  • Svar på Andrea Grünenfelders kommentar.

   Miljoner tack! För just sånna kommentar som du delar med dig till mig gör verkligen min dag. Vilken magiskt liten söt mage du har, saknar nästan min när jag ser din! Men wow vad det är underbart med bebis och graviditet, dunder många grattis till er och lycka till! STOR kram

   foodjunkie 2015-07-16 01:22:35
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind