D r e a m y

IMG_2064IMG_2063IMG_2061IMG_2110IMG_2091IMG_2078IMG_2163

 

Jag har alltid varit en fisk. Inte bara född i mars och har fisk som stjärntäcken  utan jag älskar att bada, simma, och vara under vattnet! Har aldrig lyssnat på mamma och pappa när jag skulle gå upp ur vattnet och då kan ni tänka er att jag är uppvuxen på sjötomt. Det är så rogivande men ändå lekfullt! Men måste öva igen på att skaffa kroppskontroll nu efter graviditeten.. Kan ju inte få varken bakåt-kullerbyttan eller vissa andra. Tur att jag har Matteo här än så länge som vill öva med mig. Och snart kommer mina bonusbarn också! Familjen bara ökas och det är precis så jag älskar det. Dom andra är faktiskt på Aqua-land idag men det bangade vi.. Vega får vänta med sina vattenaktiviteter lite till och höra mig säga ”KOM UPP NU” 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men åh vilka härliga bilder!
    Jag är också en fisk, inte enligt mitt stjärntecken men i vattnet däremot 😉 Efter att ha träningssimmat några år så blev jag ännu mer lik en fisk, haha!

    Elin 2015-07-19 13:58:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!