RELAX

IMG_1925 IMG_1929 IMG_1936 IMG_1943 IMG_1952 IMG_1953IMG_1970 IMG_1973

 

 

Imorse vaknade jag av att mixern gick igång.. På vägen ner från sovrummet känner jag mynta doften! Den är ju oslagbar, så grymt gott! Då hade Lisa gjort en morgon drink till Matteo. Så jag tog direkt tag i mixern och gjorde en stor kanna till oss andra. Det är jag väldigt glad för, då den släkte törsten bra i denna värme! Jag gjorde nämligen den mer som en juice, så mixade på ordentligt så inga bitar blev kvar av varken myntan eller vattenmelonen. Även lite cocosvatten i så att den blev mer vattnig och ännu mer bra drinka där i som är bra här i hettan. Cocosvatten hjälper till västkebalansen så ta det om ni missat ett glas vatten, tränat eller t o m är bakis. Sedan spetsade jag denna sommardrink med massa citron! Sist men typ viktigast är isen, massa is att mixa i. Så glasen blir så där frostiga när man häller upp. Slurp säger jag och trevlig lördag! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!