We did it

IMG_1883IMG_1869 IMG_1872 IMG_1873 IMG_1875

 

Nämen.. titta! Här hänger ett gäng grönsaker. Jihoo! Det är nämligen på vår tomt. Vi lyckades. Vi har nämligen misslyckats med våra vindruvor men i dom här buskarna händer det magi. Vi har ett stort citron träd som är fullt fast inte så här års, samma med vårt lilla lime  träd. Superkul tycker jag det är och vill gärna skaffa mer olika varianter, som avokado och granatäpple. Vi får se med den saken, precis som hur våra dagar ser ut här just nu. Man förstår verkligen varför att är så förskjutet här med tiden. Då menar jag exempelvis mattiderna. Vem vill sitta och äta en lunch kl 12 när solen stor rakt ovanför eller middag kl 19 när solen fortfarande gassar på. Så middag blir tidigast kl 21.30 här vilket är mysigt men svårt för mig att ta matbilder i mörkret…

Igår blev det grillning, och vill bara hälsa en sak ni inte får glömma bort nu. Koka rödbetor och rosta pinjenötter i salt och sedan strimla på olivolja och peppra. Det är en fröjd för smaklökarna! Rödbetorna är så söta och goda nu 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!