B r e a k f a s t

IMG_2328IMG_2345IMG_2343IMG_2336 2IMG_2324IMG_2320IMG_2368IMG_2386

 

Ja så är det verkligen här i Spanien.. ” A meal without wine is called breakfast”. Alla dricker verkligen ett glas vi till både lunch och middag! Jag kan tycka det är gott med en ( eller 5) klunk(ar) med sen räcker det väl typ för mina smaklökar.

Nu var det ju inte alls vin jag skulle skriva om nu. Utan min sista frulle med min lilla mamma! Nu är hon på flyget och jag sitter fortfarande och mumsar i mig vattenmelon. Den runda, törstsläckande, stora, röda, kalla och utsöka frukten! Vi har köpt en  ny per dag här.. Går som smör i solen, eller vad man nu säger! En annan sak som inte har gått lika bra är min lilla drink som jag tar någon dag i veckan är

 • kokosvatten
 • spirulina
 • citron

Det är faktiskt så att spirulina när någonting som alla borde få i sig! Även om det smakar urk. Både citron och annans tar bort smaken bra i smoothien och ingefära är perfekt till om man vill dölja ännu mer smak. Spirulina är ett väldigt bra näringstillskott för oss vegetarianer då det innehåller protein. Men mesta dels tänker jag på att det stärker immunförsvaret och håller mig frisk. Det är nämligen fyllt med olika mineraler, vitaminer, omega-6, antioxidanter och det bästa nu med det för mig som varit gravid och ammar är järnhalten är bättre än i spenat. Jag skulle kunna skriva massvis om den (förlåt) äckliga spirulinan vad det gör för bra i våra kroppar men ex tarm- och mag bakterier, svamp, cancer, huden för det innehåller mer betakaroten än morötter osv…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!