Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

B r e a k f a s t

IMG_2328IMG_2345IMG_2343IMG_2336 2IMG_2324IMG_2320IMG_2368IMG_2386

 

Ja så är det verkligen här i Spanien.. ” A meal without wine is called breakfast”. Alla dricker verkligen ett glas vi till både lunch och middag! Jag kan tycka det är gott med en ( eller 5) klunk(ar) med sen räcker det väl typ för mina smaklökar.

Nu var det ju inte alls vin jag skulle skriva om nu. Utan min sista frulle med min lilla mamma! Nu är hon på flyget och jag sitter fortfarande och mumsar i mig vattenmelon. Den runda, törstsläckande, stora, röda, kalla och utsöka frukten! Vi har köpt en  ny per dag här.. Går som smör i solen, eller vad man nu säger! En annan sak som inte har gått lika bra är min lilla drink som jag tar någon dag i veckan är

 • kokosvatten
 • spirulina
 • citron

Det är faktiskt så att spirulina när någonting som alla borde få i sig! Även om det smakar urk. Både citron och annans tar bort smaken bra i smoothien och ingefära är perfekt till om man vill dölja ännu mer smak. Spirulina är ett väldigt bra näringstillskott för oss vegetarianer då det innehåller protein. Men mesta dels tänker jag på att det stärker immunförsvaret och håller mig frisk. Det är nämligen fyllt med olika mineraler, vitaminer, omega-6, antioxidanter och det bästa nu med det för mig som varit gravid och ammar är järnhalten är bättre än i spenat. Jag skulle kunna skriva massvis om den (förlåt) äckliga spirulinan vad det gör för bra i våra kroppar men ex tarm- och mag bakterier, svamp, cancer, huden för det innehåller mer betakaroten än morötter osv…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind