Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Move your body

IMG_0808 IMG_0735  IMG_0675 IMG_0669 IMG_0667 IMG_0653

 

Godmorgon på er! Ny vecka- nya tag. Jag tycker jag iofs har en lite tråkig start på min vecka.. Min mamma åker hem idag! Tiden gick lite för fort känner jag, precis som med allt annat. Kläderna jag tog med till Vega börjar hon väl snart växa ur också. Vilket bara är bra! På tal om bra och gå fort så har vi tagit några promenader här nu någon morgon och någon kväll. Och detta ljus här nere, det är så fint! Precis som min mamma. Nu ska jag göra frukost innan dom beger sig till flygplatsen..

Hoppas ni haft en underbart helg och hunnit röra på er på ett eller annat vis, kanske på dansgolvet eller i löpspåret 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind