Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Move your body

IMG_0808 IMG_0735  IMG_0675 IMG_0669 IMG_0667 IMG_0653

 

Godmorgon på er! Ny vecka- nya tag. Jag tycker jag iofs har en lite tråkig start på min vecka.. Min mamma åker hem idag! Tiden gick lite för fort känner jag, precis som med allt annat. Kläderna jag tog med till Vega börjar hon väl snart växa ur också. Vilket bara är bra! På tal om bra och gå fort så har vi tagit några promenader här nu någon morgon och någon kväll. Och detta ljus här nere, det är så fint! Precis som min mamma. Nu ska jag göra frukost innan dom beger sig till flygplatsen..

Hoppas ni haft en underbart helg och hunnit röra på er på ett eller annat vis, kanske på dansgolvet eller i löpspåret 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!